Sejur Cipru - Eleni Holiday Village, cu plecare din Bucuresti

Avand vedere la frumosul litoral din Chlorakas, Eleni Holiday Village oferă studiouri si apartamente spatioase, amplasate in jurul unei imense zone amenajate de piscină. Acesta oferă o varietate de facilităti sportive si organizează programe de divertisment.

Decorate cu gust, camerele de la Eleni se deschid către un balcon mobilat, cu vedere la mare sau la grădină. Fiecare cameră este dotată cu aer conditionat, televizor si o chicinetă bine echipată. Toate spatiile de cazare includ, de asemenea, o sală de mese si o zonă de living.

Oaspetii se pot relaxa la sauna hotelului sau se pot bucura de o sedintă de masaj. Oaspetii mai activi pot vizita sala de fitness bine echipată si pot juca tenis sau volei in apă. In timpul lunilor de iarnă este disponibilă o piscină interioară incălzită.

Restaurantul principal serveste delicatese locale si internationale, iar in timpul verii, acesta devine un restaurant in aer liber. Barul principal si barul de la piscină oferă o varietate de gustări, băuturi si cocktailuri exotice.

Aeroportul din Paphos este la 20 de minute de mers cu masina de complex. In centrul orasului Paphos se poate ajunge usor cu autobuzul sau cu taxiul. La hotel este disponibilă o parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Eleni Holiday Village, Paphos, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate