Thailanda sejur cu grup organizat

Hotel Andaman Embrace Patong 5* , camere PREMIERE DELUXE , 11 zile

5
 
Transportation
10.10.2022 10.10.2022 - 22.10.2022
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
 
1700
room / 7 nights

 

SEJUR EXOTIC THAILANDA

11 nopti cazare cu mic dejun 

 Andaman Embrace Patong 5*

camere Premiere Deluxe 

 ULTIMELE 3 LOCURI ! 

Tarif  : 1700 eur / persoana

 

Tarif camera swim up : 1930 eur / persoana

Insula Phuket

Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc și au fost în Phuket s-au declarat cuceriți de această insulă. Plaje superbe, apă fantastică, mâncarea demențială sau experiențe de neuitat pe care în Europa nu prea le poți accesa: plimbare cu elefanții, tigri sau trip-uri către insule celebre, sălbatice de prin zonă.

Phuket este locul ideal pentru înot, navigație, scufundări pentru a explora lumea din viața marină abundentă și recifele de corali, sporturi de apă și multe alte activități interesante și distractive. Phuket este, de asemenea, cunoscut pentru al său Centru de Recreație, în care muzica și dansul însoțite de performanțele uluitoare ale tigrilor si elefanților, precum și “FantaSea Show” fac deliciul turiștilor care doresc să trăiască la maxim fiecare clipă în Thailanda. În plus, turiștii au parte în Phuket de multe centre comerciale cu obiecte tradiționale de artizanat, îmbrăcăminte din mătase, perle, bijuterii și antichități, toate la prețuri rezonabile.

Informatii zbor:

Cursa de linie EMIRATES

 10.10. 2022 16.00 Budapesta - DUBAI  - Phuket 12.30 - transfer Hotel

     22.10.2022 00.10  Phuket - DUBAI - Budapesta  14.25     

Bagaj de cala 25 kg, bagaj de mana 10 kg   

 

Andaman Embrace Patong  oferă camere de lux. Complexul pune la dispoziție o piscină în aer liber frumos proiectată, cu numeroase zone de lounge.

https://www.andamanembrace.com/

 


Complexul are arhitectură sino-portugheză și este prevăzut cu bibliotecă și centru de fitness. Oaspeții se pot bucura de un masaj la centrul spa, iar oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii.

Deschis pe tot parcursul zilei, restaurantul Twig servește preparate locale și internaționale. Oaspeții pot savura gustări și băuturi răcoritoare în lounge-ul din hol și la barul de la piscină.

Hotelul are 200 de camere și 53 de bungalouri în stil tailandez într-o clădire modernă.