Targ de Craciun Zakopane - Auschwitz - Cracovia 3 nopti / 4 zile

Tarif Early Booking pana in 30.09.2022

3
 
Transportation
Period 30.11.2022 -03.12.2022
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
from
 
210
room / 7 nights

Targ de Craciun  Zakopane - Auschwitz - Cracovia de Sf Andrei

 

3 nopti / 4 zile

 

Tarif 210 Euro / Pers.

 


Perioada: 30.11.2022 -03.12.2022


4 zile/3 nopți cazare cu mic dejun inclus (tip bufet suedez).

 

Ziua 1:
Pornire din Satu Mare la ora 08:00 , după ce parcurgem un drum pe teritoriul Ungariei intrăm în Slovacia și vizităm centrul vechi a orașului Kosice (cca. 1,5 ora ) în Zakopane / Polonia ajungem după amiază,  după care urmează program liber pentru cumpărături, cină , dupa care cazare la hotel 3* . Zakopane este o bijuterie , o statiune montana celebra pentru concursurile sale de schi.

 

Ziua 2:
După mic dejun vizitam Parcul National Tatra . Urcam cu funicular la Gubałówka  pana la o altitudine de cam 1150m (vreo 200m diferenta de nivel), de unde avem o deschidere, o priveliste foarte frumoasa asupra muntilor Tatra. Pornim spre Cracovia , dupa masa vizita in Cartierul evreiesc Kazimierz, devenit celebru o data cu filmarile facute de renumitul scenarist Steven Spielberg pentru filmul ‘'Lista lui Schindler. Aici toate stradutele si casutele sunt martori tacuti ai istoriei evreilor, dar si ai celei mai efervescente vieti culturale si intelectuale a orasului. Cartierul e plin de: terase, cafenele, galerii de arta, anticariate si magazine de suveniruri. Ne indreptam apoi pasii spre Piata Mare (Rynek Glowny), cea mai mare ca suprafata din toate orasele medievale europene locul unde se desfasoara si Targul de Craciun. Veti avea ocazia sa va reculegeti in catedrala Sf. Marii, cea mai frumoasa si cunoscuta din Polonia. Timp liber la targul de Craciun organizat in piata centrala din Cracovia.

dupa care cazare la hotel 3* in Cracovia.

 

Ziua 3:
După mic dejun pornim spre Auschwitz – Birkenau unde se vizitează Muzeul Memorial (cca. 2,5- 3ore)  dupa care urmează turul orașului , se vizitează: Castelul Wawel, Clădirea sau Bazarul Central Sukiennice, Turnul Primăriei din Cracovia Barbicanul din Cracovia, Poartă Florian, Biserica St. Mary (cca. 3 ore) după care aveți timp liber. Seara cazare la hotel 3*

 

Ziua 4 :

După mic dejun pornim spre Salina Wieliczka . Dupa o vizita de aproximativ 3 ore , ne intoarcem spre casa. Traseu continuu, cu pauze .

Sosirea în Satu Mare va fi în jurul orei 23.00

CONDITII CALATORIE :

Avans 30% + copie buletin

Tariful include : transport autocar, 1 noapte cazare in Zakopane cu mic dejun bufet suedez, 2 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez la hotel 3* in Cracovia, ghid din partea agentiei.

Tariful NU Include:
-Asigurare storno si/sau medicala
-Taxele de oras sau de statiune (aprox. 4 euro/pers.)

Intrarile le obiectivele turistice: Mina de sare Wieliczka - aprox 15 euro/pers, Castelul Wawel: Apartamentele 6 euro/pers., Apartamentele Regale: 6 euro/pers., Armuraria si Trezoreria: 2 euro/pers. Auschwitz cca 20 eur/ pers

*Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane. La un grup mai mic se va recalcula pretul transportului.
**Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.