Circuit de grup ,combinat Safari cu Plaja, Kenya 2019

4
 
Period 01.10.2019 - 13.10.2019
Special offer
from
2600
2500
persoana in camera dubla / sejur

4 zile  safari (Amboseli + Tsavo West + Tsavo East) +  7 nopti Diani Beach

Ziua 1 : 2019. 10.01 1 .

Plecare din Budapesta cu cursa regulate  Qatar Airways cu escala in Doha. Sosire in Nairobi in jurul orei  : 23.20. Transfer la Hotel  Saab Royale Nairobi***.

Ziua 2.  2019. 10.0 2.

Dupa micul dejun ne vom imbarca in jeepurile pentru safari si dupa un scurt instructaj sustinut de ghidul local vom pleca spre Rezervatia  Amboseli. Pranz la  Amboseli Sentrim Camp  .

Incununat de Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa, Parcul Amboseli este unul dintre cele mai populare parcuri ale Keniei. Cuvantul Amboseli vine din limba masai si se traduce prin praf sarat. Acest parc este unul dintre cele mai bune din Africa pentru observarea turmelor de elefanti de la mica distanta. Parcul este numit adeseori taramul gigantilor datorita elefantilor cu colti foarte lungi, cu adevarat impresionanti. Sunt cinci tipuri de habitat in parc printre care: albia secata a lacului Amboseli, zone umede cu izvoare sulfuroase, savana si padure. In jurul parcului traiesc triburi de Masai care pastreaza modul lor de viata traditional. Vom face doua sesiuni de safari in Parcul Amboseli, una dimineata si una dupa amiaza. Intre cele doua reprize de safari ne putem relaxa la piscina lodge-ului.

Seara cina. Serviciile lodge-ului: piscine, magazine, Wifi gratuit.   

 

Ziua 3. : 2019. 10.03 3.

Dupa mic dejun pornim intr ultima repriza de safari. Optional vizita la un sat masai. Masaii , un popor unic şi plin de culoare . Populaţia masai, un popor plin de culoare care se ocupă cu păstoritul, trăieşte în vastul spaţiu al Great Rift Valley, din estul Africii. Stabilită în Kenya şi Tanzania, populaţia masai este supravieţuitoarea unei epoci de mult apuse, trăind în mare parte aşa cum obişnuiau străbunii ei cu secole în urmă. Membrilor ei nu le pasă de trecerea timpului. De aceea, singurele lor repere temporale sunt răsăritul şi apusul soarelui şi anotimpurile veşnic schimbătoare.

Seara cazare la Amboseli Camp. Cina.

   

Ziua 4. : 2019. 10. 04.

Mic dejun dimineata devreme. In drum spre iesirea din Amboseli, vom face ultimul safari din acest parc, dupa care ne vom indrepta spre Lacul Chala, situat de-a lungul grantiei dintre Kenya si Tanzania; vom parcurge distanta de 80 km in aproximativ trei ore. Lacul Chala s-a format in interiorul unui crater cu o suprafata de 4 km2 si este foarte adanc si de un albastru intens, un peisaj de o frumusete fascinanta, nebanuita, in contrast cu campiile din apropiere. Vom servi pranzul sub forma de picnic si ne vom continua calatoria spre Parcul National Tsavo East, distanta de aproximativ 140 km fiind parcursa in doua trei ore cu jeepurile de safari. Dupa intrarea in Parcul Tsavo East, in drum spre lodge, vom face primul safari din acest parc. Sosire , cina si cazare la  Sarova Saltlick Game Lodge . 5*   

Ziua 5.  2019. 10.05

Mic dejun dimineata devreme si plecare pentru un safari in Parcul National Tsavo East care, impreuna cu Parcul Tsavo West este cel mai mare parc national din lume si reprezinta 4% din suprafata Kenyei. Parcul Tsavo East este imens si salbatic, iar spatiile sale vaste sunt fermecatoare. Parcul este o campie imensa de tufisuri, intrerupta din loc in loc de silueta baobabilor. In salbaticia imensa si semi-arida traiesc majoritatea animalelor, dar densitatea populatiilor nu este mare. Plecare spre plaja Diani Beach din Mombasa si sosire dupa aproximativ cinci ore. Sosire si cazare in regim all inclusive la Hotel Neptune Village Beach Resort 4* sau similar. 

   

 

Zilele 6-11.  2019 .

Pentru 6  zile intregi, avem un binevenit ragaz pentru relaxare in cea mai cunoscuta statiune statiune litorala a Kenyei, Diani Beach, situata pe coasta Oceanului Indian, votata de trei ori la rand cea de-a treia cea mai buna destinatie de plaja a Africii. Cazare in regim all inclusive la hotel 4* pe plaja Diani Beach.   

 

Ziua 12. 2019.10.  

In cursul zilei de azi ne luam ramas bun Oceanului Indian. In cazul  late check-out  avem cheltuieli suplimentare. transfer la aeroportul din Mombasa pentru imbarcare pe zborul QATAR Airways spre Doha  .

 

Ziua 13. : 2019. 10.13

In cursul diminetii aterizare in Budapesta..

 

TARIF NOU 2500 euro / persoana

Tariful include :

- Bilet avion cu compania  Qatar Airways

Ruta : Budapesta - Doha - Nairobi

Orar de zbor :

1 octombrie 2019 : 9: 40 Budapesta - 16:00 Doha, 17:25 Doha - 23:30 Nairobi

12 octombrie 2019: 16:50 Mombasa - 23:25 Doha, 1:55 Doha - 06:45 Budapesta

- transferuri aeroport / hotel / aeroport

- pensiune complete in timpul in zilele 2 – 5 , fara bauturi

- intrarea în parcuri

- ghid safari

- consumul de apă minerala in timpul excursiilor safari

- 1 noapte cazare in Nairobi – mic dejun

- 2 nopti  cazare in Parcul National Amboseli 4* / pensiune complete

- 1 noapte cazare in Parcul National Sarova Saltlick Game Lodge 5*

- 7 nopti cazare la Hotel Diani Beach ,  Neptune Village 4* ,  all inclusive

- taxe de aeroport

 

Pretul nu include:

- bacsisuri  50eur - persoana

- taxa de viză 50 EUR - persoană

- asigurarea de sănătate

- asigurare storno obligatoriu, 1.5 % din tariful excursiei aprox. 40 eur

Nu rata oferta noastra speciala