Circuit de grup ,combinat Safari cu Plaja, Kenya 2023

5
 
Period 29.10.2023 - 09.11.2023
Early Booking
from
 
2990
persoana in camera dubla / sejur

Safari in Kenya , Circuit de grup 29.10.2023  - 09.11.2023

TARIF EARLY BOOKING  : 2990 euro / persoana

pana in 25.04.2022

tarif  dupa expirare EARLY BOOKING : 3200 EUR

conditii de inscriere 800 eur / persoana

Tarif copil pana la 12 ani neimpliniti cu doi adulti in camera : 2100 eur

 

2 nopti cazare Nairobi

2 nopti cazare Parcul National Amboseli 5*

1 noapte cazare Parcul National Tsavo West 5*

3 zile  safari cu jeepuri 4x4  

(Amboseli + Tsavo West ) + 

6 nopti Diani Beach LEOPARD BEACH HOTEL 4*+ ALL INCLUSIVE

Ziua 1 : 29.10.2023 - 30.10.2023 

Plecare din Budapesta cursa regulata 13.30  - 17.30  si 20.55 - 03.30 cu escala aprox 3 h in  Istanbul .  Sosire in Nairobi in jurul orei  : 03.30. Transfer la Hotel Hilton Garden Inn 4* ( ora locala in Kenya + 1 h fata de Romania ) 

Ziua 2.  30.10.2023

Dupa micul dejun descoperim Nairobi , capitala și în același timp cel mai mare oraș al Kenyei. Numele de Nairobi vine de la Ewaso Nyirobi din maasai, care înseamnă "ape răcoroase".

Vizitam  un sanctuar pentru girafele Rothchild’s aflate pe cale de dispariție. Domeniul rezervației este unul extins având aproape 5 hectare unde turma rezidenta de girafe se plimbă în voie.

Vom avea  ocazia perfectă să ne plimbăm  în natură și bineînțeles, să aflăm mai multe despre girafele Rothchild. La Centrul girafelor, ne putem apropia extrem de mult de cea mai înaltă specie din lume! Sus, pe platforma de hrănire, girafelor le place să interacționeze cu vizitatorii, întinzându-și limbile lungi și iscoditoare în speranța unui snack.

Vizitam orfelinatul de elefanti, Muzeul Karen Blixen timp liber pentru shopping, iar seara facem un tur gastronomic la restaurantul celebru Carnivor, unde ne asteapta o experienta deosebita .

 Restaurantul Carnivore este cel mai popular restaurant din Nairobi, unde carnea este prăjită pe săbii (frigărui) tradiționale Maasai peste o uriașă cărbune care domină intrarea în restaurant. Chelnerii servesc clienții în timp ce poartă aceste săbii, sculptând carnea pe farfurii de fontă.

Pe langa Pulpă de miel, porc, struț, crupă de vită, mușchi, grătar de miel, coaste, cârnați, rinichi  chiar și carne de crocodile  restaurantul oferă și un meniu vegetarian cu o gamă largă de salate și legume, alături de sosuri exotice. Masa este o completare excelentă a unei sărbători, mai ales ca cină de bun venit in Kenya.

 

Ziua 3.  31.10.2023

Dupa micul dejun ne vom imbarca in jeepurile pentru safari si dupa un scurt instructaj sustinut de ghidul local vom pleca spre Rezervatia  Amboseli. Pranz la Kibo Camp 5* .

Incununat de Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa, Parcul Amboseli este unul dintre cele mai populare parcuri ale Keniei. Cuvantul Amboseli vine din limba masai si se traduce prin praf sarat. Acest parc este unul dintre cele mai bune din Africa pentru observarea turmelor de elefanti de la mica distanta. Parcul este numit adeseori taramul gigantilor datorita elefantilor cu colti foarte lungi, cu adevarat impresionanti. Sunt cinci tipuri de habitat in parc printre care: albia secata a lacului Amboseli, zone umede cu izvoare sulfuroase, savana si padure. In jurul parcului traiesc triburi de Masai care pastreaza modul lor de viata traditional. Vom face doua sesiuni de safari in Parcul Amboseli, una dimineata si una dupa amiaza. Intre cele doua reprize de safari ne putem relaxa la piscina lodge-ului.

Seara cina. Serviciile lodge-ului: piscine, magazine, Wifi gratuit.   

 

Ziua 4. : 01.11.2023

Dupa mic dejun pornim intr ultima repriza de safari. Optional vizita la un sat masai. Masaii , un popor unic şi plin de culoare .