EXCURSIE TRANSFAGARASAN CU AUTOCAR DIN SATU MARE

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

 
Transportation
Period 02.09.2019 - 05.09.2019
Tripadvisor Score: 4.5

Plimbari in Muntii Fagaras - Transfagarasan

Ziua 1.

Plecare din Satu Mare pe ruta  Turda – Alba Iulia  – Sibiu .Tur panoramic in Sibiu, dupa care cazare la poalele Muntilor Fagaras.

Ziua 2.

 Dupa mic dejun plecare spre Transfagarasan,  unul dintre cele mai populare din Romania, si chiar si din Europa, datorita inaltimii la care a fost construit, a peisajelor superbe si a numeroaselor serpentine. Drumul este spectaculos pentru ca strabate muntii Fagaras, cei mai inalti munti de la noi din tara, astfel Transfagarasanul atinge o altitudine de 2042 de metri, fiind al doilea drum din Romania ca altitudine, dupa Transalpina. De la peisaje de deal, drumul urca incet spre masivele muntoase; padurile de fosioase se transforma in paduri de conifere; viteza scade incet, pe masura ce prapastiile se deschid in fata ta. Aerul devine mai rece, mai curat iar vantul incepe sa bata din ce in ce mai tare. Dupa foarte multe serpentine si un urcus mare  ajungem  la Balea Lac, punctul de inaltime maxima de pe  TransfagarasanLacul Balea este un lac glaciar, format in circ glaciar, adica s-a format intr-o depresiune inconjurata de masive muntoase inalte. Timp liber pentru a admira peisajul, pranz, dupa care ne intoarcem spre cazare.

Pe traseu vizitam Castelul de Lut din Valea Zanelor . Este o locatie autentica  de poveste. Garantam ca oricine, adult, copil  va fi fascinat de acest loc. Daca vreti sa-i faceti o mare surpriza unui copil indragostit de povesti si natura, aduceti-l aici. Va fi fericit si imaginatia lui va zbura departe.

Ziua 3.  Dupa mic dejun pornim spre manufactura “Csiki Sör” . Vizita detaliata in fabrica cu pranz secuiesc + consum nelimitat de bere. Program facultative ( 55 Ron de persoana ) .

Dupa masa vizitam Prejmer, un colt de poveste,  un tinut cu adevarat fermecator, celebru de altfel in toata lumea prin biserica fortificata inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Daca tanjiti dupa un aer medieval şi boem, cu siguranţa ca micuta localitate Prejmer este capabila sa va satisfaca setea de istorie. Seara ne intoarcem la cazare.

 

Ziua 4. Dupa mic dejun ne intoarcem incet spre casa. Ruta este Alba Iulia Cluj – Satu Mare. Vizitam cetatea Alba Iulia, timp liber pentru pranz.

Sosire in Satu Mare in cursul serii.

 

Tarif : 990 RON - persoana in camera dubla

Perioada : 02.09.2019.- 05.09.2019

 

Tariful include : transport autocar din Satu Mare, 3 nopti de cazare la poalele Muntilor Fagaras MOTEL 2* , mic dejun + CINA , ghid turistic.

 

Supliment camera single : 150 ron – persoana

 

Alte cheltuieli :

 

-         pranz cu consum nelimitat de bere la manufactura Csíki Sör

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata oferta noastra speciala