Weekend Adrenalina Bistrita

3
 
Transportation
Period 28.05. - 29.05
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
 
10669
room / 7 nights

Weekend ADRENALINA Paintball  

 

28.05.2022 - 29.05.2022

 

28.05. 2022 sambata

Plecare dimineata cu midiautocar din Satu Mare pe ruta Somcuta - Dej - Beclean. Oprire si vizita la Parcul Dendrologic Arcalia ,un colț de rai uitat de lume. Timp liber , plimbare prin parcul amenajat la  Castelul contelui Bethlen. Parcul dendrologic înconjoară castelul, si  se află de jur-împrejurul castelului, pe o suprafață de 16 hectare. Este o super-grădină botanică.Se găsesc specii de arbori și arbuști autohtoni sau exotici – bradul argintiu, salcâmul japonez, stejarul american, arborele de lalea. Mai există o multitudine de specii de flori care îmbogățesc locul prin peisaj și aromele îmbietoare – bujor, magnoie, liliac, și multe altele. Parcul deține alei ce delimitează parcul, alei de legătură și aleea labirint, toate interesante prin compoziția florei și a aspectului. 

Dupa amiaza cazare la pensiune 3*

Va invitam sa deveniti Rambo pentru o sesiune de paintball  in padure. Putine activitati ofera participantilor atat de multa satisfactie precum Paintball-ul. Mixul perfect de concentrare si de activitate fizica asigura deconectarea completa de problemele cotidiene. O iesire la Paintball  garanteaza un zambet larg pe fata tuturor, in orice sezon. In plus paintball-ul este un joc total inofensiv care poate fi practicat inclusiv de copii – ce poate fi mai palpitant pentru ei decat un shooter live, departe de ecranul calculatorului?

 

29.05. duminica

 

Dupa mic dejun plecare spre Figa. Timp liber la strandul din Baile Figa. Statiunea se intinde pe 15 hectare si este asezata intr-o depresiune inconjurata de paduri, la doar 3 km de orasul Beclean. La Baile Figa vei gasi un loc perfect de relaxare, peisagistica locului find realizata in acest scop. Aici vei gasi o oaza de sanatate avand in vedere ca proprietatile apei sarate si a namolului sunt asemanatoare cu cele de la Techirghiol. 

Te asteapta aici tratament namol (recomandat pe baza de tratament), Rau lenes (turistii se pot relaxa pe colace si barcute gonflabile), lac cu apa sarata, sauna
bazin exterior cu apa sarata ,bazine exterioare de inot cu apa dulce , Aqualand, tobogane cu jet de apa, piscina interioara, jacuzzi, sauna, Plaje cu iarba, Plaje cu nisip
sezlonguri (gratuit). Taxa intrare cca 30 ron / persoana.

 

Tarif: 520 ron / persoana

 

Tariful include : transport autocar din Satu Mare, 1 noapte cazare cu mic dejun, echipament ,arma,  munitie paintball, ghid.

 

 

 

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.