Delta Dunarii – un colt de rai

Cu tichete de vacanta

3
 
Period 24.06.2021 - 27.06.2021
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
acceptam tichete de vacanta
 
32623
room / 7 nights

Excursie  5 zile / 4 nopti 

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA 

Delta Dunarii – un mic colt de rai al tarii noastre

 

Delta Dunării este cu siguranță o bijuterie a țării noastre cu care ne putem mândri .

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Un loc pe care trebuie sa-l pastram si pentru generatiile urmatoare macar asa cum este el acum. 

Aici vei avea ocazia sa intalnesti la un loc toate speciile vegetal-lacustre ale Europei, ce se reflecta in medii de viata multiple: vegetatia plutitoare submersa, vegetatia riverana ce se formeaza pe marginea inundabila a baltilor si lacurilor, vegetatia de pajisti a grindurilor marine, vegetatia zonelor de saraturi si a zonelor cu apa temporara.

Vei vedea un tinut ce reprezinta cel mai important loc de popas pentru pasarile migratoare ce calatoresc intre regiunea tropicala si cea arctica, cinci din cele mai importante drumuri de pasaj trecand pe aici. Multe dintre aceste pasari cu siguranta te vor insoti de-a lungul plimbarilor tale cu barca. In afara de speciile migratoare, aici cuibaresc si un mare numar de specii rare, ca oaspeti de vara, dupa cum altele, oaspeti de iarna, clocesc in nordul Europei si vin sa-si petreaca iarna in Delta.

 

Ziua . 1

Plecare dimineata la ora 7.00 din Satu Mare. Traseu :  Bistrita – Sovata  – Praid. Pe traseu vizitam Corund , Sovata. Seara sosire la cazare ,   in Busteni,  poarta Bucegilor, fruntea turismului montan din Romania. Localizat in extremitatea estica a Carpatilor Meridionali, in mijlocul tarii, orasul Busteni este un loc ideal din care se pleaca in masivul Bucegi pentru drumetii, alpinism si odihna.Ziua 2.

Dupa mic dejun pornim spre Delta . Dupa masa sosim in  Mahmudia , de unde la ora 16 plecam cu salupe spre Delta. Cazare si cina la Hotel cu piscina 4* .

 

 

Ziua 3.

Dupa mic dejun program liber, pescuit, sau relaxare la piscina hotelului.  Dupa masa avem croaziera de 5 ore in Delta pana la Sulina, cu iesire la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Seara intoarcere la cazare, cina.   Ziua 4.

Dupa mic dejun transfer cu salupe pana la Mahmudia. Traseu Tulcea –  Busteni. Seara cazare in Busteni. Hotel 3* .Ziua 5.

Dupa micul dejun plecam spre acasa. Oprire si vizita in Tusnad. Sosire in cursul serii in Satu Mare.

 

Perioada : 24.06.2021 – 27.06.2021

Tarif : 1590 ron

 

 

Tariful include : transport autocar din Satu Mare ,  2 nopti cazare in Busteni Hotel 3* cu mic dejun buffet suedez,  2 nopti cazare cu demipensiune in Delta Dunarii hotel 4* cu piscina , 2 transferuri pana in Delta, croaziera de 5 ore pana la Sulina, ghid licentiat.

 

 

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.