Cuba - Ritm de salsa, aroma de tutun si de mojito

3 zile Havana + 8 zile Varadero Hotel 5* ALL INCLUSIVE

5
 
Transportation
Period 16.02.2024 - 27.02.2024
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Early Booking 31.08.2023
2590
2790
2590
room / 7 nights

Cuba - Ritm de salsa, aroma de tutun si de mojito

 HAVANNA –VIÑALES - VARADERO HAVANNA.

10 nopti /11 zile

 

Ziua 1 : BUDAPESTA - HAVANA  16.02.2023

Decolare dimineata din Budapesta cu companie de linie Air France via Paris . Orar de zbor : 06.20 - 08.45 - 16.10.- 20.30

Seara sosire in Havana, transfer la hotel 4* , cina.  

Ziua 2 : HAVANA  17.02.2023

Dupa mic dejun vizitam Havana.

Vom avea ocazia sa ne familiarizam cu impresionanta capitala a Cubei, Havana. Vom petrece intreaga zi in compania unui ghid local care ne va prezenta principalele atractii ale orasului impartit in 3 zone: Havana centrala, Havana veche si Vedado (zona comerciala si moderna). Capitala cubaneza este genul de oras impregnat de propria istorie, in care cei ce vin pentru prima data sunt hipnotizati deopotriva de atmosfera traditionala a ritmurilor de salsa, de aroma cocktailurilor si a bucatariei cu specific cubanez si de aerul de legenda al povestilor cu pirati. Vom vedea: Plaza de la Revolucion, zona Miramar, Plaza de Armas, Palatul Segundo Cabo (exterior), Catedrala, Oasseo del Prado, Teatrul, vom face tur pietonal in zona veche a orasului.  Vom vedea Palatul baroc Prezidențial,  una dintre cele mai frumoase clădiri din Cuba.  Vom face cunostinta cu o distilerie speciala de rom, cu degustare.  Prânz în Havana Veche la un restaurant tipic local. După prânz, avem posibilitatea de a calatori cu masini de epoca prin strazile Havanei . ( 25 eur - ora ) , dupa care urcăm în Parcul Militar Istoric Morro Cabaña, de unde vom avea o priveliște incantatoare a Havanei. Seara cazare si cina . 

Ziua 3. : Havana - VIÑALES 18.02.2023 

HAVANA VINALES (optional 130 eur ) Dupa mic dejun va propunem o excursie optionala in Valea Vinales. Pe drum, vom admira muntii Sierra del Rosario, vom vizita o plantatie de tutun si o fabrica de trabucuri. Facem o excursie cu salupa intr-o pestera si servim pranzul intr-un restaurant local, in inima Vaii Vinales. Dupa turul panoramic al orasului Vinales, revenim in Havana. Cazare si cina la restaurantul hotelului. 

Seara, optional, va propunem o vizita la Tropicana Cabaret, unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte, unde spectacolul oferit de 150 de artisti, decorurile si muzica live ne vor oferi o seara de neuitat. Lista celebritatilor care au performat pe scena Tropicana este lunga si impresionanta: Nat King Cole, Josephine Baker, Libertad Lamarque, Cheo Feliciano, Rita Montaner, Elena Burke si Bola de Nieve. Spectacolul va fi o combinatie de ritmuri iconice cubaneze, amestecate cu rumba, mabo, danzonette si chiar jazz latin intr-o coregrafie spectaculoasa. ( 120 eur - persoana ) 

Ziua 4.  TRANSFER VARADERO 19.02.2023  

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja in compania unui mojito, la umbra palmierilor. Vom experimenta bucataria cubaneza bazata in principal pe preparate din peste si ne vom delecta cu variate cocktailuri. Cazare la hotel 5* in regim all inclusive. 

Ziua 5. :  VARADERO 20.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Optional  speedboat tour - o aventura de neuitat, timp de 2 ore. Se va face o oprire la zoo pentru a vedea crocodili, iguane si pasari flamingo. Pentru iubitorii florei si faunei marine propunem scufundari in zona celui de-al doilea cel mai mare recif de corali din lume.  140 eur Cazare la hotel 5* in regim all inclusive.

 

Ziua 6. :  VARADERO 21.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Optional jeep safari ( zi intreaga ) cu masa de pranz inclusa la o ferma traditionala. - 140 eur Cazare la hotel 5* in regim all inclusive.

 

Ziua 7. :  VARADERO 22.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja.  Cazare la hotel 5* in regim all inclusive. 

Ziua 8. :  VARADERO 23.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Optional , vom putea merge intr-o croaziera cu catamaranul la Cayo Blanco, unde vom inota cu delfinii sau vom face snorkeling printre recifurile de corali (masa de pranz si bauturile sunt incluse- 135 eur). Cazare la hotel 5* in regim all inclusive.

 

Ziua 9. :  VARADERO 24.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Cazare la hotel 5* in regim all inclusive. 

Ziua 10. :  VARADERO 25.02.2023 

VARADERO Masa: All Inclusive Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Cazare la hotel 5* in regim all inclusive. 

Ziua 11. : 26.02.2023

Ultima zi libera la plaja. Ne luam ramas bun , dupa masa transfer la aeroportul din Havana. Orar de zbor 22.50 - 13.55  19.25 - 21.40

 

Tarif : 2590 eur / persoana 

Tariful include :

Bilet avion Budapesta - Paris - Havana - retur

Taxe aeroport

Bagaj de cala si de mana

3 nopti de cazare Hotel 4* In Havana cu demipensiune

7 nopti cazare in Varadero, Hotel 5*  , hotel direct pe plaja , ALL INCLUSIVE ( MELIA VARADERO 5* , GRAND MEMORIES 5* sau similar )  

Transfer aeroport - Havana 

Transfer Havana - Varadero

Transfer Varadero - Aeroport

Excursie de o zi in Havana cu autocar climatizat , ghidaj in lb maghiara - engleza

Extra :

Asigurare storno , medicala obligatorie : 290 ron / persoana

Viza cca 50 eur

Excursiile , programele mentionate la optionale

Bacsis ghizi , soferi : 50 eur

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.