WEEKEND in Budapesta

Budapesta - Cotul Dunarii - Palatul Grassalkovich

3
 
Transportation
Period 28.06.2024 - 30.06.2024
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
 
185
peroana
 

Budapesta - Cotul Dunarii - Palatul Grassalkovich

 

28.06.2024 – 30.06.2024

Ziua 1. Satu Mare – Budapesta

Plecare dimineata la ora 7.00 .

Traseu continuu, sosire in Budapesta . Ajungem dupa masa in Budapesta si facem o plimbare prin centrul orasului si mergem la vanatoare de suveniruri pe Vaci Utca, strada comerciala cea mai importanta a capitalei. Incepem plimbarea noastra de la Piata Centrala, trecem prin Piata Elisabeta, apoi prin fata Podului cu Lanturi pentru a admira privelistea spre Cartierul Cetatii unde vom urca pentru vizita.  Timp liber pentru masa de pranz. Dupa masa facem o calatorie extrem de interesanta muzicala in timp si spatiu, si in dimensiuni sonore, la Casa Muzicii din Budapesta. Seara cazare la hotel 3* din Budapesta.

Ziua 2 . COTUL DUNARII (230 KM)

Mic dejun. Dupa micul dejun pornim  spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre , oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii si orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, unde se afla Bazilica Episcopala, in care au fost incoronati toti regii maghiari. La intoarcere vom trece si pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta: cca 16 eur – persoana.

Ziua 3. Budapesta – Godollo – Satu Mare

Dupa mic dejun ne intoarcem spre tara. Inainte de masa vizitam Palatul Regal Gödöllő, la Palatul Grassalkovich. Superbul palat a fost construit  pentru Contele Antal Grassalkovich, unul dintre cei mai importanti aristocrati ai secolului XVIII.  Arhitectura unica a palatului a servit drept model si pentru alte castele unguresti din perioada Baroca. In anul 1867 Palatul Godollo a fost cumparat de statul unguresc, a fost reconstruit, apoi a fost facut cadou, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta acestora in Ungaria pe perioada verii.Vizitatorii pot viziona un film 3D despre evenimentele importante din istoria palatului. Tarif bilet intrare cca 14 eur – persoana .Sosire in tara in cursul serii.

 

Tarif : 185 eur – persoana

Tarif in regim single : 245 eur

Tarif  copil pana in 8 ani cu 2 adulti in camera: 125 eur

 

Tariful include :

Transport autocar licentiat 4*, ghid din partea agentiei, cazare 2 nopti cu mic dejun buffet suedez la hotel 3* din Budapesta, vizitele din program

Grup minim 40 de personae. Daca nu se intruneste numarul minim de participare, tariful creste cu aproximativ 20 %.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.