MANASTIRILE BUCOVINEI

PLATA SI CU TICHETE DE VACANTA

3
 
Transportation
25.06.2020-29.06.2020
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
OFERTA SPECIALA pentru primii 10 turisti inscrisi
17429
16383
/ excursie

Albastrul de Voronet al manastirilor pictate din Bucovina merita sorbit din priviri acolo unde a luat nastere; caci orice poza, oricat de buna, nu va reusi sa surprinda nuanta sa la fel de bine ca privirea incantata a calatorului. Acest tinut de basm adaposteste, pe langa manastirile pictate, capodopere ale arhitecturii mondiale, si vechi orase incarcate de istorie si cateva din cele mai valoroase muzee din tara. Noi inca suntem surprinsi de bogatia culturala a Bucovinei si te invitam sa descoperi alaturi de noi istoria uneia dintre cele mai frumoase regiuni ale tarii.

Ziua 1:

Pornire din Satu Mare pe traseul  Satu Mare – Dej – Beclean – Bistrița- . Pauză de masă. Pregătiți aparatele de fotografiat pentru oprirea noastră la spectaculoasele Chei ale Bicazului și Lacul Rosu!   Seara cazare în zona Câmpulung Moldovenesc.

Ziua 2:

O intreaga zi de tur ghidat la unele dintre cele mai spectaculoase manastiri din Bucovina: Moldovita, Sucevita, Putna, Dragomirna. Pe traseu poposim la Chilia lui Daniil Sihastru din apropierea satului Putna si la Muzeul Oului din Vama, unic in tara si poate in lume prin valoarea artistica a exponatelor. Nicaieri ca in Bucovina, oul nu este privit cu atat de multa dragoste si nici obiceiul ”scrierii” lui ridicat la nivel de arta ca aici. 

Ziua 3:

Dupa micul dejun ne intreptam catre Manastirea Humor si Manastirea Voronet, ambele monumente UNESCO. Trecem pragul Hanului Ancutei atrasi de miresmele imbietoare ale bucatariei locale . Aici ii placea marelui scriitor si povestitor Mihail Sadoveanu sa stea la o cana cu vin si, inspirat de farmecul locului, a scris celebra carte Hanul Ancutei..

Ieșire la Escalada Park aventuri in Gura Humorului si- sau Muzeul obiceiurilor populare. Program facultative.

Ziua 4:

Porim spre casă . scurta oprire in  Vatra Dornei. Pauză de masă. Vizităm Parcul Lunca Dornei. Pornim spre casă pe traseul Vatra Dornei – Colibița – Bistrița – Beclean – Dej – Baia Mare – Satu Mare.

Perioada 25.06.2020-29.06.2020

Tarif  850 lei/pers.

Tariful include transport autocar din Satu Mare,Cazare 3 camere duble si triple nopti cu mic dejun inclus la hotel de trei stele, excursiile din program fara bilete de intrare, insotitor de grup.

Bilete de intrare adult aproximativ 50 ron

Tarif copil fara pat suplimentar cu doi adulti in camera  400 lei

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Tarif special pentru primii 10 inscrisi

ACCEPTA TERMENII SI CONDITII