TRIUNGHIUL DE AUR CU SEJUR IN GOA

Circuit de Grup 20.03.2020.- 30.03.2020

4
 
Transportation
20.03.2020.- 30.03.2020
Tarif Early Booking
2280
2180
excursie

India e unica: poate fi frumoasa si salbatica, intesata de traditii si suprapopulata, murdara si fascinanta, mareata si saraca, toate in acelasi timp...

Te invitam sa descoperi aceasta tara inedita, care iti va asalta simturile cu gusturi, culori, mirosuri si nu numai. Si de ce nu, poate iti vei regasi al 6-lea simt, cel al spiritului. Iti garantam ca vei avea parte de o experienta unica si de neuitat.

Acest circuit este privat , se realizeaza, cu ghid si sofer doar la dispozitia noastra. In acest mod esti scutit de dezavantajele inerente ale unui grup mare.

 

20.03.2020

Budapesta – Doha – Delhi

Decolare cu Qatar airways  la orele 16.20 din Budapesta , aterizare in data de 21.03. ora 08.25 . Dupa formalitatile vamale, ne asteapta autocarul climatizat, ghid in limba engleza, transfer la hotel.

 

21.03.2020

Delhi:  Mister, mafia, chaos .  Astazi calatoria ta in spirituala Indie incepe. La sosirea pe aeroport vei fi transferat la Hotel .

Dupa masa descoperim vechiul Delhi. Turul incepe cu vizita la Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 20.000 de persoane.  Moscheea gazduieste unele dintre cele mai sacre relicve islamice printre care si o copie dupa Coran, veche de sute de ani, gravata in piele de caprioara. Seara vei servi cina la hotel.

 

21.03.2020

Dupa mic dejun vei face o plimbare cu rickshaw ( o experienta unica ) prin Bazarul Chandni Chowk, unul dintre cele mai colorate din New Delhi. Vei trece pe langa Red Fort unde te vei opri pentru a face cateva poze. Spre seara, in drum spre hotel, vei observa unele dintre cele mai reprezentative constructii ale capitalei indiene: India Gate si Casa Viceroy cunoscuta si ca Palatul Presidential. Ambele au fost proiectate de Sir Edwin Landseer Lutyens, poate cel mai mare architect britanic al secolului 20. Seara vei servi cina la hotel.

 

22.03.2020 Delhi- Agra , Taj Mahal

Dupa mic dejun pornim cu autocarul spre Agra. Cca 3 ore ( 230 km ). Checkin la hotel, pranz, dupa care vizitam una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1.000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea.

 Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii.

Continuam turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Cina si cazare in Agra.

 

23.03.2020

Dupa mic dejun calatorie spre Fatehpur Sikri, locul unde cel mai mare mogul din istoria Indiei, Akbar, a mutat pentru o lungă perioadă capitala. Fost loc administrativ şi militar, Fatehpur Sikri este astăzi un loc de pelerinaj pentru credincioşii din toate religiile lumii. Aici poţi vedea în fiecare zi sute dacă nu mii de pelerini hinduşi, buddhişti, musulmani, jainişti, sikh şi creştini. Ne continuam drumul spre Jaipur, orasul roz. Cina cazare la hotel.

24.03.2020.  

Astazi, dupa micul dejun vei face un tur de o zi in Jaipur. Vei face o oprire la Palatul Vanturilor, Hawa Mahal. Fatada acestuia simbolizeaza coroana zeitei Krishna si permitea doamnelor din familia regala sa observe viata de zi cu zi a Jaipurului, fara ca acestea sa fie vizibile. Vei continua cu Fortul Amber la care vei ajunge calare pe elefant. Fortul este divizat in patru sectoare, fiecare cu intrare separata. Dupa aceea vei continua cu Muzeul Palatului, ce adaposteste una dintre cele mai mari colectii de arta regala rajasthani din India. Turul se incheie cu Observatorul, Jantar Mantar. Acesta este format din 14 instrumente de masurare a timpului, prezicere a eclipselor, recunoasterea astrelor si multe altele construite doar din piatra. Spre seara vei face o plimbare  prin bazarurile locale, apoi vei fi transferat la hotel pentru cina si cazare.

25.03.2020 Jaipur – GOA cu zbor intern

Dupa mic dejun transfer la aeroport, decolam la 12.55 spre Goa.  La ora 16.30 aterizam, transfer la hotel. Cazare si timp liber la Hotel La Cabana Beach Hotel & Spa 4*, hotel aflat pe plaja.

26.03.2020

Zi libera pe  plaja cu nisip fin,  pensiune completa, doritorii pot opta pentru meditatie cu trainer local in limba engleza , fitness , bodyart cu trainer din Romania  .

27.03.2020

Zi libera pe  plaja cu nisip fin,  pensiune completa, doritorii pot opta pentru meditatie cu trainer local in limba engleza , fitness , bodyart cu trainer din Romania  .

28.03.2020

Zi libera pe  plaja cu nisip fin,  pensiune completa, doritorii pot opta pentru meditatie cu trainer local in limba engleza , fitness , bodyart cu trainer din Romania  .

29.03.2020

Zi libera pe  plaja cu nisip fin,  pensiune completa, doritorii pot opta pentru meditatie cu trainer local in limba engleza , fitness , bodyart cu trainer din Romania  .

30.03.2020

Zi libera pe  plaja cu nisip fin,  pensiune completa, doritorii pot opta pentru meditatie cu trainer local in limba engleza , fitness , bodyart cu trainer din Romania  .

Noaptea transfer la aeroportul din Goa, formalitati de imbarcare pentru cursa Qatar Airways.Sosire in Budapesta la ora 12.55.

 

Tarif EARLY BOOKING:

2180 euro / persoana

CU INSCRIERE PANA LA DATA DE

15.09.2019

Tarif dupa Early booking : 2280 euro

AVANS 500 euro – persoana la inscriere

Diferenta in rate in limita posibilitatii financiare fiecarui participant, ultima rata fiind pe data de 15.02.2020

Asigurare storno recomandat pentru fiecare persoana, cca 50 euro / pachet

( Turistului ii este restituita suma in caz de imposibilitate de participa la excursie ) 

Tariful include:

-          bilet avion  Budapesta – Doha – Budapesta companie  Qatar Airways  

-          10 nopti cazare cu pensiune complete hoteluri  4* superior astfel :

-          2 nopti  Delhi:  Piccadily/ Delhi http://www.piccadilyhotels.com/

-          1 noapte  Mansingh /Agra http://www.mansinghhotels.com/Mansingh-Palace-Agra/overview

-         2 nopti Mansingh/Jaipur http://www.mansinghhotels.com/Hotel-Mansingh-Jaipur/overview

-          5 nopti La Cabana Beach & Spa / Goa http://lacabana.in/index.php

-         excursiile din program midiautocar 35 persoane cu aer conditionat

-        Ghid local in limba engleza

-        Intrari la muzee : 75 euro / persoana

 

Tariful nu include :

-          supliment camera single : 400 eur

-          supliment  camera single : 290 euro / persoana

-          Taxa viza : 65 euro / persoana

-          Bacsis obligatoriu  : 35 euro / la fata locului 

 

 

Conditii de intrare in India : Pasaport valabil 6 luni de la data returului. Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie,  nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. 

Acte necesare pentru obtinerea vizei electronice de India (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

* 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

- Format imagine: JPEG

- Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

- Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)

dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc.  Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.

- Format: PDF

- Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

 

 

 

OFERTA EARLY BOOKING