Excursie si mult SPA in Baile Govora

ACCEPTAM TICHETE, CARDURI DE VACANTA

4
 
Transportation
Period 15.10.2018 - 18.10.2020
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
CADOU UN MASAJ DE RELAXARE Pentru primele 10 persoane inscrise
 
18240
EXCURSIE

Excursie cu putine vizite si mult SPA  in Baile Govora

Un popas de viata lunga..

ACCEPTAM TICHETE, CARDURI DE VACANTA

Pentru primele 10 persoane inscrise oferim cadou

UN MASAJ DE RELAXARE SI STRES

 

CAZARE LA HOTEL PALACE 4* 

 

Într-o zonă de un farmec deosebit, cu dealuri împădurite cu fag, brad, stejar, molid şi salcâm, vă invităm să experimentați combinația ideală pentru trup si suflet: aer puternic ozonat, ape minerale pure, relaxare si spa.

Băile Govora este una dintre cele mai bogate staţiuni balneare în ape iodurate şi bromurate din Europa, iodul şi bromul fiind de origine organică. Profilul statiunii este respirator si reumatismal.

Stres, agitație, poluare, ritm nebunesc…. Uitați de ele, pentru că, odată ajunși în stațiunea Băile Govora, toate acestea vor părea că fac parte dintr-o lume îndepărtată. Aici veți găsi locuri unice și condiții menite să vă ofere o relaxare totală. Și tot aici vă puteți ocupa inclusiv de refacerea dumneavoastră fizică. Stațiunea balneo-climaterică Băile Govora este recomandată de specialiști pentru binefacerile apelor minerale și ale aerului. Apa minerală, bogată în iod, sulf, bicarbonați, calciu și concentrația sănătoasă a aerului sunt secretele unei bioterapii de excepție. Stațiunea este binecunoscută pentru confort și servicii, precum și pentru frumusețea peisajelor care taie respirația oricărui călător.

Stațiunea este azi o oază de liniște și sănătate, păstrând tradiția și punând în valoare în special ceea ce natura are de oferit.

De aceea, vom depune în continuare eforturi pentru a asigura turiștilor nostril confort, servicii de calitate, oportunități de agrement și petrecere a timpului liber.

Prin urmare,

”Luați o pauză de la viața de zi cu zi. Odihniți-vă mintea și revigorați-vă trupul în acest mic colț de rai unde apele tămăduitoare se îmbină perfect cu aerul purificat de pădurile de un verde nemărginit și unde puteți descoperi secretele bioterapiilor de excepție”. 

 

Data de plecare : 15.10.2020. – 18.10.2020

Tarif 890 ron / persoana

 

In Tarif: transport autocar din Satu Mare, 3 nopti de cazare la hotel Palace 4* camere duble, mic dejun ,  acces spa (piscina, jacuzzi, sauna cu infrarosu, hammam, kneipp), ghid turistic acreditat, vizita in Sibiu si Alba Iulia, drumetie lejera la Cascada Lotrisor , Manastirea Cozia, Ceramica din Horezu

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Inscrie- te repede si ai un masaj cadou !