Cazanele Dunarii

Circuit autocar din Satu Mare

3
 
Transportation
Period 04.07.2024 - 07.07.2024
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
 
29722
persoana

Ziua 1.

Plecare dimineata devreme pe traseul : Cluj Napoca - Alba iulia -  Baile Herculane. Sosirea seara la cazare hotel 3* .

Ziua 2.

Dupa micul dejun, vizitam următoarele atracții: Baile Herculane - Orșova . Croaziera pe Dunăre  (cca 28 eur / persoana, de achitat in agentie ) - excursie  de la  Orsova -  prin  Cazanele Dunarii. Dupa masa vizitam Baile Herculane,  - fosta bijuterie monarhiei, construit la mijlocul secolului al 19-lea, vilele  si casele azi au o imagine deprimanta, dar cu toate acestea, merita sa facem o plimbare in statinunea mult preferata de  către Franz Joseph și  Regina Elisabeta. Degustare de apa de izvoare, dupa care ne intoarcem la cazare.

Ziua 3.

Dupa micul dejun ne continuam drumul pe  malul Dunarii directia Moldova Noua  unde vom vizita  insula Ostrov(optional),  un loc feeric desprins din paradis.  Ne plimbam printr-o rezervatie naturala, gazda zecilor de specii de pasari si a cailor salbatici. Admiram de pe apa cetatea Golubac, cetatea Tricule si  cetatea Drencova. Dupa vizita ne bucuram de o masa de pranz traditionala cu bucate banatene. Incheiem ziua cu o vizita a morilor  de apă de la Rudaria. Parcul mulinologic Rudaria contine 22 de mori cu ciutura in stare perfecta de functionare.  Seara  cazare.

Ziua 4.

Dupa mic dejun plecam spre Satu Mare. Popas pentru pranz si vizita Cetatea Alba Iulia , dupa care traseu continuu, cu scurte opriri pe traseu. Seara sosire in SATU MARE.

 

Tarif: 1450 ron / persoana

Tarif Copil pana la 12 ani neimpliniti  cu doi adulti in camera: 1200 ron

Data de plecare : 04.07.2024 - 07.07.2024

Supliment cina ( la cerere 80 ron - persoana - zi)

 

 

Tariful include : Transport autocar din Satu Mare , cazare 3 nopți în  Clusura Dunarii hotel 3*, hotel cu piscina interioara si SPA,  camere duble, baie proprie, aer conditionat, mic dejun  , ghid din partea agentiei.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.