Excursie Delta Dunarii cu sejur All Inclusive in Bulgaria

 
Transportation
Period 29.06.2020 – 08.07.2020
Tripadvisor Score: 4.0
ACCEPTAM SI TICHETE DE VACANTA
495
460
EXCURSIE 8 NOPTI / 9 ZILE

Excursie  9 zile / 8 nopti 

 

ACCEPTAM SI TICHETE DE VACANTA 

 

Excursie Delta Dunarii cu sejur All Inclusive in Bulgaria  4* ALL INCLUSIVE

 

Delta Dunarii este cu siguranta o bijuterie a tarii noastre cu care ne putem mandri .

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Un loc pe care trebuie sa-l pastram si pentru generatiile urmatoare macar asa cum este el acum. 

Aici vei avea ocazia sa intalnesti la un loc toate speciile vegetal-lacustre ale Europei, ce se reflecta in medii de viata multiple: vegetatia plutitoare submersa, vegetatia riverana ce se formeaza pe marginea inundabila a baltilor si lacurilor, vegetatia de pajisti a grindurilor marine, vegetatia zonelor de saraturi si a zonelor cu apa temporara.

Vei vedea un tinut ce reprezinta cel mai important loc de popas pentru pasarile migratoare ce calatoresc intre regiunea tropicala si cea arctica, cinci din cele mai importante drumuri de pasaj trecand pe aici. Multe dintre aceste pasari cu siguranta te vor insoti de-a lungul plimbarilor tale cu barca. In afara de speciile migratoare, aici cuibaresc si un mare numar de specii rare, ca oaspeti de vara, dupa cum altele, oaspeti de iarna, clocesc in nordul Europei si vin sa-si petreaca iarna in Delta.

 

Ziua . 1

Plecare dimineata la ora 7.00 din Satu Mare. Traseu :  Bistrita – Sovata  – Praid. Seara sosire la cazare ,   in Busteni,  poarta Bucegilor, fruntea turismului montan din Romania. Localizat in extremitatea estica a Carpatilor Meridionali, in mijlocul tarii, orasul Busteni este un loc ideal din care se pleaca in masivul Bucegi pentru drumetii, alpinism si odihna.

 

Ziua 2.

Dupa mic dejun pornim spre Delta . Dupa masa sosim in  Mahmudia , de unde la ora 16 plecam cu salupe spre Delta. Cazare si cina la Hotel cu piscina 4* .

  

Ziua 3.

Dupa mic dejun program liber, pescuit, sau relaxare la piscina hotelului.  Dupa masa avem croaziera de 5 ore in Delta pana la Sulina, cu iesire la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Seara intoarcere la cazare, cina.   

 

Ziua 4.  – 7.  Plaja, soare, baie, relaxare la piscine, mare, All Inclusive ….

Dupa mic dejun pornim spre Bulgaria. Sosire dupa masa in Sunny Beach hotel Fiesta M 4* .

 

Situat intr-o locatie linistita si placuta, in imediata vecinatate a Marii Negre și Muntilor Balcani, in fata plajei, Fiesta M Hotel este perfect pentru familii și prieteni.

Proprietatea moderna se afla in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la doar o scurta plimbare de centrul plin de viata al statiunii. Fiesta M este separat de plaja numai de promenada maritima, unde puteti vizita baruri, magazine si multe alte atractii.

Pentru confortul dumneavoastra, hotelul ofera, de asemenea, un bar la piscina, o piscină pentru copii și recepție cu program nonstop. Atmosfera armonioasă de la Fiesta va contribui la o experiență de vacanță de neuitat.

Barul din hol este locul perfect pentru relaxare după o zi lunga la soare, iar la barul de la piscina va puteti bucura de vedere frumoasa la mare, aer proaspat si o multime de soare.Cea mai faimoasa dintre toate plajele din Bulgaria. O plaja de care te indragostesti instant . 

Sunny Beach este cea mai mare si mai vie statiune din tara. Ea se intinde pe opt kilometri de nisip fin auriu, medie de aproximativ 1700 de ore de soare.  Linistita cu zone inalte, multe restaurante, corturi de agrement si unele dintre cele mai nebunesti cluburi de noapte din tara. 

Recomandat pentru: cupluri si familii, care vor sa imparta distractia nocturna cu relaxarea de zi cu cei mici.  

Ziua 8. Plecare dimineata dupa mic dejun intoarcere spre tara. Traseu continuu cu scurte opriri. Seara cazare in zona Caciulata sau Busteni.

 

Ziua 9.

Dupa micul dejun pornim spre acasa.  Sosire in cursul serii in Satu Mare.

 

Perioada : 29.06.2020 – 08.07.2020

Tarif : 1590 ron + 180

Tarif primul copil ( cu 2 adulti in camera ) pana in 12.99  ani: 1490 RON + 90 €

Tarif al  2. copil ( cu 2 adulti in camera )  pana in 12.99  ani: 1490 RON + 100 € 

 

 

 

Tariful include : transport autocar din Satu Mare ,  2 nopti cazare in Busteni Hotel 3* cu mic dejun bufet suedez,  2 nopti cazare cu demipensiune in Delta Dunarii hotel 4* cu piscina , 2 transferuri pana in Delta, croaziera de 5 ore pana la Sulina, 4 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE  hotel  Fiesta M 4* situat pe plaja cu nisip, camera duble cu vedere spre mare ( in numar limitat ) ghid licentiat.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

PLATA SI CU TICHETE DE VACANTA

Sunt de acord cu termenii si conditii